Samen groeien, samen leren

Generation4 Care - Happy New Year Event - Bedankt

Een glaasje klinken op 2024? 

Onze zorgprofessionals eens goed in de watten leggen met een heerlijke stoelmassage? Een superhandige agenda voor verpleegkundigen én heel wat andere leuke attenties meegeven? Collega's in de bloemetjes zetten die 1 jaar in dienst waren? Meer moest dat niet zijn.

Warm onthaal

Liefde gaat niet voor niets door de maag. Wij kozen resoluut voor de pure, gezonde wereldhapjes van Illie Mangaro.

Samen groeien 

Kort even terugblikken op de fantastische start in 2023, maar vooral vooruitkijken naar 2024, een jaar waarin we samen willen groeien.

Continu bijleren 

Het opleidingsaanbod in onze Academy krijgt vorm. Onze medewerkers én freelancers kunnen er terecht om continu bij te leren en te groeien als projectconsultant.

Inspraak in de topics

De mening van onze zorg- en verpleegkundigen telt. Zij gaven input bij de brede waaier van topics. Van hard tot soft skills én creatieve workshops om het beste van zichzelf te geven in elk project!

Heerlijke nek- en schouder stoelmassage

Tips voor een sterke rug? Die kregen we samen met een deugdoende stoelmassage door de  massagetherapeuten van Massage at Work!

Collega's in de bloemetjes

Meer dan 1 jaar in dienst als projectverpleegkundige? Dan kreeg je alvast plaatsje in de spotlights én een prachtig boeket bloemen. 

Leuke attenties voor onze zorgtoppers

Een agenda voor verpleegkundigen, een kalender met zaadjes voor bloemen en kruiden, de heerlijke DIY tomatensoep en vinaigrette van Pineut. Niemand ging met lege handen naar huis. 

2024? Bring it on!

Wil jij ook graag deel uitmaken van onze happy care tribe? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Natasja

Natasja

Brand Communications Expert